Velkommen til Islev Taekwondo Klub

Har du spørgsmål så ring eller skriv endelig til klubbens formand

Ann Oxfeldt Olsen, mobil tlf.: 5050 7010 (efter kl.16) - e-mail.: ann@islevtaekwondo.dk

eller til klubbens kasserer
Lars Lund, mobil tlf.: 6177 6769 - e-mail.: lars@islevtaekwondo.dk

Kære Forældre

Det er med glæde, at vi igen i en periode kan åbne for tilgang af nye medlemmer på børnehold 7-10 år.

Holdet træner tirsdag og torsdag fra kl. 17:00 til kl. 18:00. Påklædning er jogging bukser, t-shirt , bare fødder og en vandflaske.

Trænerne

Vores Smølfehold er stadig fuldt booket, så vi har desværre været nødt til at lukke for yderligere tilgang lige nu.
Hvis du er interesseret i, at få dit barn skrevet på venteliste, kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre. Du kan kontakte vores formand Ann Oxfeldt Olsen på mobil 5050 7010 (efter kl. 16) eller sende en mail til ann@islevtaekwondo.dk  for Smølfeholdet, eller Henrik Rasmussen  henrik@islevtaekwondo.dk  for Børn 7-10 år.